Personal Training  in Assen

Nicolai Personal Training staat voor professionele 1-op-1 begeleiding op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Er zijn veel verschillende redenen waarom personal training voor jou geschikt kan zijn.

Personal Trainer Assen

Op zoek naar een Personal Trainer in Assen? Maak je lijf en jezelf weer gezond en gelukkig met deze unieke combinatie van training, voeding en coaching. Vraag nu een gratis intake aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Personal Training in Assen

Nicolai Personal Training staat voor professionele 1-op-1 begeleiding op het gebied van sport, voeding en lifestyle. Er zijn veel verschillende redenen waarom personal training voor jou geschikt kan zijn.
Nicolai Personal training biedt begeleiding voor iedereen die:

  • Wil afvallen op een gezonde manier
  • Een strakker lichaam wil, spier wil opbouwen of conditie wil verbeteren
  • Verantwoord wil herstellen van ziekte of blessure
  • Burn-out klachten heeft of hiervan herstellende is
  • Meer energie wil ervaren

Bij Nicolai Personal Training wordt de aandacht niet alleen gericht op de training. Het is een compleet plan waarbij er aandacht is voor voeding, lifestyle en mentale gezondheid. Het plan dat we opstellen is persoonlijk en specifiek in elkaar gezet om jouw doelen te bereiken.

Personal Training voor jou?

Voor elk niveau en elk individu is personal training mogelijk. Naast 1-op-1 begeleiding is er ook de mogelijkheid om te trainen met je partner, vriend(in) of een kleine groep (maximaal 3 personen). De trainingen zullen buiten en/of bij jou aan huis plaatsvinden. De trainingen zullen gevarieerd en afwisselend zijn. Door te werken met kettlebells, dumbels en TRX banden kunnen we naast conditioneel ook heel functioneel en gericht trainen.

Naast deze begeleiding krijg je GRATIS uitgebreid advies over voeding en lifestyle.

Wat je van Nicolai Personal Training kan verwachten?

INTAKEGESPREK

Elk traject begint met een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek horen we graag meer over jou, je doelen, je wensen en wat we voor jou kunnen betekenen. Daarnaast vertellen we je meer over de werkwijze en op welke manier wij jou kunnen helpen in de unieke combinatie van training, herstel, voeding en coaching.

NULMETING

De nulmeting is een belangrijk onderdeel als je van start gaat, dit doen we door een aantal metingen te doen. Aan de hand van de nulmeting kunnen we ook duidelijker de doelstellingen vormgeven. Ook kijken we naar belangrijke leefstijl factoren zoals je huidige slaappatroon en de mate van stress.

VOEDINGSPLAN

Na het bijhouden van een voedingsdagboek ontvang je een haalbaar advies, dit is gebaseerd op wat voor jou de ideale voedingswaarden zijn om je doelstelling te bereiken.

EERSTE SESSIE / OPSTELLEN TRAININGSPLAN

Tijdens de eerste training ligt de focus op het analyseren van jouw beweegpatronen. Aan de hand hiervan zullen we een plan gaan maken en zal er een trainingsschema voor je worden opgesteld

CONTACTMOMENTEN

Iedere week maken we nieuwe afspraken voor de trainingen. Ook tussendoor kun je contact opnemen om vragen te stellen, feedback te ontvangen en je progressie bij te houden

EVALUATIE

Iedere zes weken blikken we terug en kijken we vooruit: Hoe is het gegaan en wat wordt het doel en plan voor de komende zes weken? Ook worden tijdens de evaluatie opnieuw de testen en metingen uitgevoerd wanneer dit relevant is voor de doelstellingen. De trainingen kunnen hierop weer aangepast worden zodat er continu de juiste trainingsprikkel wordt toegepast en de voortgang niet stagneert.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Laat een e-mail achter door het onderstaande contactformulier in te vullen, te mailen naar info@nicolaipersonaltraining.nl​ of te bellen met 06-31352736​.